Statik Siniflar – 2

Bu dersimizde statik siniflari ve statik yapici(constructor) metodlari incelemeye devam ediyoruz.

Video: Statik Siniflar – 2

Category: C#  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Bulent YILDIZ diyor ki:

    Sitenizi dun buldum ve bu kadar genis kapsamli anlatilan bir yer oldugunu bilmiyordum. Siz tek kisi ile cogunun grup halinde yapamadigini basarmisiniz. Emeginize saglik.

    Birde soru sormak istiyorum. Vs2008 kullaniyorum. Kod yazarken Uzun oldugu zamanlar Çogu zaman yani Saga dogru uzayip gidiyor okunabilirligi azaliyor. Bunu Kotsayfasi genisligi ne kadarsa bittigi zaman otomatik kendisi altan devam ediyor diye biliyorum ama ayarlarini bir turlu bulamadum yardimci olursaniz sevinirim.

  2. fatihdurgut diyor ki:

    Merhaba Bulent,

    Visual Studio’da Tools-> Options menusunden karsina cikan ekranda Text Editor -> All Languages secersen sag tarafta, “Word Wrap” diye bir ozellik var, onu acman gerekiyor, altindada “Show visual glyphs for word wrap” var. Yine bunuda acmani tavsiye ederim, alt satira kaydirdiklari satirlarin sonuna ok isareti koyar.

    ─░yi calismalar

  3. Özgür S. diyor ki:

    Harika çalışmalar. Allah razı olsun. Allah emeklerinizin karşılığını kat kat versin inşallah. Kolay gelsin.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>