Bir asp.net e-commerce projemde bir sorunum var,
Master page'imde bir menüm var repeater ile sql'den kategori ve alt kategori ile çektiğim ve css ile display'ini none ve block olarak değiştirecek bi javascript kodcuğum var bu kategori'ye tıkladığımda kategori id'sini virgüllerle bir hidden filed'de tutuyorum (runat=server) bunların id sini alıp ürün sayfasında bi view kontrolüne dolduruyorum isteğim şu ki bu repeater menüm sayfa değiştiğinde hidden filed'ımın value'sundan aldığı değeri korusun ve sayfa tekrar açıldığında son açılan menü açık kalsın (yada açık menüler) bu javascript kodumda menuhatirla fonksionu ile hidden filed'den virgüllerden split ederek item uzunluğu kadar dönen bir for ile alıyorum window.onload'da bu function'u çağırıyorum ama sayfa postback olduunda bu değer 0lanıyor.
update panel ile menüyü updatemode always contentleri updatemode conditional yapayım dedim ordada tüm proje değişecek gibi görünüyo her content sayfasından script managerleri çıkarıp mastera koymam lazım ki zaten çok abuk bi hata ile karşılaştım
Error 54 'System.Web.UI.UpdatePanel' türünün 'ContentPlaceHolder' adlı bir ortak özelliği yok. D:\urunsitesi\Geldi.master 678
Error 56 İçerik ('</asp:ContentPlaceHolder> </asp:ContentPlaceHolder>') 'System.Web.UI.UpdatePanel' içindeki hiçbir özellikle eşleşmiyor, doğru biçimlendirildiğinden emin olun. D:\urunsitesi\Geldi.master 679
Type 'System.Web.UI.UpdatePanel' does not have a public property named 'ContentPlaceHolder'.
(evet malesef işletim sistemim türkçe)
ilgilenirseniz kodları buraya yazabilirim şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...