fatih hocam merhaba;
c# dilini yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum, fakat çevremde
bana yardımcı olacak tanıdığım olmadığı için sizden yardım etmenizi rica ediyorum.sorunuma gelince,kitaplar olsun eğitim setleri olsun hepsi ya consol tabanlı çalışma yapıyorlar ya da form tabanlı gösteriyorlar,size göre yeni başlayan bir insan çalışmaya nereden başlamalıdır,consoldanmı formdanmı?
teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Durgut » Genel
consol mu?web formu?
(4 mesaj(lar))-
2 years önce #
-
soru sadece fatih hocama değildir diye umaraktan sahsimca bir fikir vereyim
konsol kafanı karıstırmadan buton muş click miş anlatmadan kolaylıkla for if forech anlatabilmek için kullanılıyor böylece sana butonu sürükle bırak iki tıkla onun içne yaz diye uzatmadan direk konuya girebiliyorlar.web form programlamaya geçmeden önce en azından veri tabanına bağlanma sorgu cekme html css control nedir ıvır zıvır onları öğrenmen lazım.
bence biraz windows form uygulaması geliştir sonrasında web form ile çalışmaya başlarsın.2 years önce # -
Merhaba Sahacan,
Aslinda bir yandan Mahomiye katiliyorum. Basta Windows Formlaridaki uygulamalar yeni baslayanlarin kafasini biraz karistirabiliyor, consol uygulamalari temel C# kavramlarini ogrenmek icin oldukca uygun bir ortam fakat; ne yazikki cnsole uygulamalari yeni baslayanlar icin cok sıkıcı geliyor. Yazdiklari kodlarin siyah ekranlarda onlara cikti vermesi cokta anlamli gelmiyor. Fakat Windows Forms uzerinde yapilan uygulamalar daha gozle gorulur sonuclar verdiginden dolayi ogrenme daha zevkli bir hale gelebilir. Bu yuzden benim tavsiyem windows forms ile ise girismendir.
Saygilar.
Fatih.2 years önce # -
Fatih hocam teşekküer ederim iyi çalışmalar.
2 years önce #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.