Merhaba Fatih Bey,
ObjectDataSource ile ilgili görsel dersinizden esinlenerek bir örnek yapmak istedim. Örneğim 2 sayfadan oluşuyor. Birinci sayfada GridView ile kayıtlar listeleniyor(Nortwind veri tabanındaki bir tablo). İstenilen bir kayıt seçilebiliyor ve ayrıntılarına bakılabiliyor. Bunun için GridView'e hyperlink kolonu ekledim. Linkinide diğer sayfa olarak verdim. Paramatreyide GridViewden alacak şekilde ayarladım. Bu kısımda sorun yok ancak diğer sayfada bir FormView ile kayıt ayrıntısı görüntüleniyor. Bunun için QueryStringten aldığı key ile BLL'deki ByID ile kayıt getiren fonksiyon kullanılsın istedim ama olmadı. Ayrıca BLL de yaptığım ekleme, güncelleme ve silme fonksiyonlarını da FormView nesnesinin ObjectDataSource'sine ayarlamama rağmen hata veriyor. Hata 'ObjectDataSource1' ObjectDataSource genel olmayan ve parametreleri olan bir 'UpdateProduct' yöntemi bulamadı. Diğer fonksiyonlarda da benzer hatayı veriyor . Kodları tekrar tekrar inceledim ama bir fark, sorun oluşturacak bir kısım göremedim. Sizce bu hatanın nedeni nedir?